Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer om personuppgifter och cookies

Personal

Ägare

 

Sharam Alborz
Head coach

Sharam Tristan Alborz

Driver Vagnhallen CrossFit tillsammans med Fredrik.

Efter en lång och gedigen idrottsbakgrund med allt från landslagsspel i biljard till kampsport och yoga, har han sedan 2010 ägnat sig åt CrossFit samt styrkelyft där han numera tävlar flitigt. Efter ett silver på Svenska mästerskapen i klassisk styrkelyft 2015, vann Sharam året därpå en efterlängtad guldmedalj i klass -74kg. Han tog samtidigt svenskt rekord i marklyft på 275,5kg.

Eleiko Strength Coach - Level 3
Eleiko Power Lifting - Level 2
CrossFit Level 2 Trainer

sharam@vagnhallencrossfit.se

Fredrik Cedergren
Head coach

Fredrik Cedergren

Driver Vagnhallen CrossFit tillsammans med Sharam.

Med en bakgrund som hockeyspelare, som innefattar bland annat juniorproffsspel i Kanada och landslagsspel har han god erfarenhet av träning på hög nivå. Fredrik fastnade för CrossFit som träningsform 2011.

Sports Coaching & Sport Science
180hp vid Göteborgs Universitet
Certified StrongFirst SFG Kettlebell instructor
CrossFit Level 2 Trainer

fredrik@vagnhallencrossfit.se

 

Box Manager

 

David Bjurvald Gistedt
CrossFit Coach

David Bjurvald Gistedt

David har en bakgrund i Försvarsmakten, både i Sverige och utomlands, utbildad till helikopterpilot men har nu hittat hem med Crossfit.

Traditionell styrketräning har varit en del av vardagen i jobbet och han har även sysslat med bågskytte. David har tränat CrossFit sedan sommaren 2014 och gick Eleikos PT-utbildning 2015.

CrossFit Level 1
Lic Eleiko Personal Trainer
Eleiko Strength Coach 1

david@vagnhallencrossfit.se

 

Coacher

 

Joakim Johansson
CrossFit Coach

Joakim Johansson

Joakim är en CrossFit-atlet ända ut i fingersspetsen. Hans energi i kombination med det faktum att han hela tiden lämnar sin trygghetszon för att kunna fortsätta utvecklas, smittar av sig på alla som korsar hans väg.
Han började träna CrossFit på allvar 2011 och två år senare gjorde han även sin debut som tränare. Fram tills hösten 2015 har han huserat på CrossFit Västkusten, där han hjälpt medlemmar bli rörligare, starkare och friskare.

CrossFit level 1
CrossFit Weightlifting level 1
CrossFit Competitor Course

joakim@vagnhallencrossfit.se

Charlie Karlsson
CrossFit Coach

Charlie Karlsson

Charlies huvudsakliga idrottsbakgrund kommer från mer än tio år som handbollsmålvakt och genom idrottsgymnasiet kom han att lära känna skivstången.

Började med CrossFit 2013 och sedan dess tävlat på flera av Sveriges största tävlingar och tagit flera pallplatser både individuellt och i lag. Charlie ledde under några år traditionella gruppträningspass men satsar sedan 2013 som coach inom CrossFit och tyngdlyftning på heltid.
Med stor passion för att hjälpa människor att växa lägger han extra tid på att motivera och inspirera sina atleter.

CrossFit Level 2 Trainer
Eleiko strength coach level 3
Eleiko Mobility Science
Lic. Personlig tränare F&S

charlie@vagnhallencrossfit.se

 

 

Sofie Lindberg
CrossFit, Gymnastics head coach

Sofie Lindberg

Sofie är en fantastiskt duktig atlet som kommer dela med sig av sina kunskaper främst på våra gymnastikpass.

Hon började träna truppgymnastik vid 10 års ålder och några år senare började hon även spela fotboll. Under denna perioden inledde hon även sin karriär som tränare inom gymnastiken. Sedan dess har hon genomfört ett flertal kurser och tränat både barn- och tävlingsgrupper.

sofie@vagnhallencrossfit.se

Quintin du Plessis
CrossFit Coach

Quinni

Med en bred idrottsbakgrund inklusive friidrott, cricket, livräddning, surfing och rugby, så är det tydligt att hälsa och kondition alltid varit en passion för Quinni. Han fann CrossFit 2014, efter att ha deltagit i en hinderbane-tävling i Sydafrika. Det tog inte lång tid innan CrossFit Level 1 var avklarat, även om det just då bara var av personligt intresse. Numera jobbar Quinni som coach på heltid och är även certifierad personlig tränare.

CrossFit Level 2
ISSA Certified Personal Trainer
TRX Certified Trainer

quintin@vagnhallencrossfit.se

 

 

Esin Saribatir
CrossFit Coach

Esin

Efter studier i psykologi, upptäckte Esin CrossFit i Australien när hon tvingades att ta en paus från förberedelser inför en thaiboxningstävling pga skada. Hennes passion för sporten medförde hennes snabba utveckling till coach inom CrossFit och Olympiska lyft, samt att coacha tillsammans med australiensiska tyngdlyftningslaget i Brisbane, Australien.

2013 flyttade Esin till Sarajevo för att starta och driva CrossFit Sarajevo - den första CrossFit boxen i Bosnien och Hercegovina. Som huvudtränare på CrossFit Sarajevo, använde Esin sin bakgrund i psykologi för att uppnå bästa mentala och fysiska resultat för sina medlemmar.

CrossFit Level 1
Australian Weightlifting Federation Sports Power Coach - Level 1
CrossFit Sarajevo (Owner, Head Coach)

esin@vagnhallencrossfit.se

Vedran "Maz" Maslic
CrossFit Coach

Maz

Maz drivs av att vilja skapa stödjande miljöer så att de omkring honom kan uppnå sin fulla potential. Som en officer inom den australiska armén med 10 års erfarenhet, är Maz också en "Senior Military Unarmed Combat" instruktör. Maz upptäckte CrossFit redan 2010, och blev strax därefter CrossFit Level 1 och Olympisk tyngdlyftningscoach.

2013 flyttade Maz till Sarajevo för att starta och driva CrossFit Sarajevo - den första CrossFit boxen i Bosnien och Hercegovina. Som huvudtränare använde Maz sin erfarenhet inom ledarskap för att utveckla starka idrottsmän och en ännu starkare gemenskap.

CrossFit Level 1
Australian Weightlifting Federation Sports Power Coach - Level 1
CrossFit Sarajevo (Owner, Head Coach 2014-2016)
Senior Military Unarmed Combat Instructor

maz@vagnhallencrossfit.se

 
Laddar...