Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer om personuppgifter och cookies

Personal

Ägare

 

Sharam Alborz
Head coach

Sharam Tristan Alborz

Driver Vagnhallen CrossFit tillsammans med Fredrik.

Efter en lång och gedigen idrottsbakgrund med allt från landslagsspel i biljard till kampsport och yoga, har han sedan 2010 ägnat sig åt CrossFit samt styrkelyft där han numera tävlar flitigt. Efter ett silver på Svenska mästerskapen i klassisk styrkelyft 2015, vann Sharam året därpå en efterlängtad guldmedalj i klass -74kg. Han tog samtidigt svenskt rekord i marklyft på 275,5kg.

Eleiko Strength Coach - Level 3
Eleiko Power Lifting - Level 2
CrossFit Level 2 Trainer

sharam@vagnhallencrossfit.se

Fredrik Cedergren
Head coach

Fredrik Cedergren

Driver Vagnhallen CrossFit tillsammans med Sharam.

Med en bakgrund som hockeyspelare, som innefattar bland annat juniorproffsspel i Kanada och landslagsspel har han god erfarenhet av träning på hög nivå. Fredrik fastnade för CrossFit som träningsform 2011.

Sports Coaching & Sport Science
180hp vid Göteborgs Universitet
Certified StrongFirst SFG Kettlebell instructor
CrossFit Level 2 Trainer

fredrik@vagnhallencrossfit.se

 

Coacher

 

Joakim Johansson
CrossFit Coach

Joakim Johansson

Joakim är en CrossFit-atlet ända ut i fingersspetsen. Hans energi i kombination med det faktum att han hela tiden lämnar sin trygghetszon för att kunna fortsätta utvecklas, smittar av sig på alla som korsar hans väg.
Han började träna CrossFit på allvar 2011 och två år senare gjorde han även sin debut som tränare. Fram tills hösten 2015 har han huserat på CrossFit Västkusten, där han hjälpt medlemmar bli rörligare, starkare och friskare.

CrossFit level 1
CrossFit Weightlifting level 1
CrossFit Competitor Course

joakim@vagnhallencrossfit.se

Charlie Karlsson
CrossFit Coach

Charlie Karlsson

Charlies huvudsakliga idrottsbakgrund kommer från mer än tio år som handbollsmålvakt och genom idrottsgymnasiet kom han att lära känna skivstången.

Började med CrossFit 2013 och sedan dess tävlat på flera av Sveriges största tävlingar och tagit flera pallplatser både individuellt och i lag. Charlie ledde under några år traditionella gruppträningspass men satsar sedan 2013 som coach inom CrossFit och tyngdlyftning på heltid.
Med stor passion för att hjälpa människor att växa lägger han extra tid på att motivera och inspirera sina atleter.

CrossFit Level 2 Trainer
Eleiko strength coach level 3
Eleiko Mobility Science
Lic. Personlig tränare F&S

charlie@vagnhallencrossfit.se

 

 

Sofie Lindberg
CrossFit, Gymnastics head coach

Sofie Lindberg

Sofie är en fantastiskt duktig atlet som kommer dela med sig av sina kunskaper främst på våra gymnastikpass.

Hon började träna truppgymnastik vid 10 års ålder och några år senare började hon även spela fotboll. Under denna perioden inledde hon även sin karriär som tränare inom gymnastiken. Sedan dess har hon genomfört ett flertal kurser och tränat både barn- och tävlingsgrupper.

sofie@vagnhallencrossfit.se

Alessandro Milano
CrossFit Coach

Alessandro

Alessandro har en gedigen idrottsbakgrund som fotbollsspelare och tränarbakgrund som fotbollscoach i IFK Göteborg. Intresset för CrossFit började redan 2014 och numera satsar han fullt ut på rollen som coach.
Han är lugn, pedagogisk och har en imponerande förmåga att pusha folk att nå sina mål oavsett nivå.

Kandidatexamen inom Sports Coaching, Göteborgs Universitet
CrossFit Level 1
alessandro@vagnhallencrossfit.se

 

 

Esin Saribatir
CrossFit Coach

Esin

Efter studier i psykologi, upptäckte Esin CrossFit i Australien när hon tvingades att ta en paus från förberedelser inför en thaiboxningstävling pga skada. Hennes passion för sporten medförde hennes snabba utveckling till coach inom CrossFit och Olympiska lyft, samt att coacha tillsammans med australiensiska tyngdlyftningslaget i Brisbane, Australien.

2013 flyttade Esin till Sarajevo för att starta och driva CrossFit Sarajevo - den första CrossFit boxen i Bosnien och Hercegovina. Som huvudtränare på CrossFit Sarajevo, använde Esin sin bakgrund i psykologi för att uppnå bästa mentala och fysiska resultat för sina medlemmar.

CrossFit Level 1
Australian Weightlifting Federation Sports Power Coach - Level 1
CrossFit Sarajevo (Owner, Head Coach)

esin@vagnhallencrossfit.se

Oscar Sävhage
CrossFit Coach

Oscar

Trots sin unga ålder har Oscar lång erfarenhet av träning. Han fastnade för CrossFit år 2014 och innan dess var det löpning och handboll som gällde. Under det senaste året har han lagt fullt fokus på att träna och tävla samt coacha andra inom sporten som, enligt Oscar själv, passar alla oavsett ålder, funktionella förutsättningar och fysisk nivå.

2018 blev han uttagen till landslaget som också knep silver på VM i London samma år.

Studerar till fysioterapeut på Göteborgs Universitet CrossFit Level 1

oscar@vagnhallencrossfit.se

 

 

Fanny Kuhlin
CrossFit Coach

Fanny

Fannys idrottsresa började tidigt med en elitsatsning inom konståkning. Intresset för att hjälpa andra, i kombination med egna skadebekymmer, satte fokus på en annan karriär inom sporten som konståkningstränare. CrossFit blev senare en del av hennes skaderehabilitering och efter att ha blivit skadefri insåg hon vikten av styrketräning för att hålla både idrottare och motionärer skadefria och hälsosamma.

Eftersom konståkning är en artistisk bedömningssport så har det gjort henne till lite av en perfektionist när det kommer till rörelsemönster och standards.
Fanny har fortsatt att coacha parallellt med sin egen träning och varvar idag även in coachning för elitidrottare inom badminton och bordtennis.

CrossFit Level 1
Master i "Sport Science" med focus på hållbar elitutveckling

fanny@vagnhallencrossfit.se

Karl Corneliusson
CrossFit Coach

Kalle

Kalle har en framgångsrik fotbollskarriär i ryggsäcken som på seniornivå sträckte sig över 15 år av spel i Allsvenskan med ÖIS, AIK & Landskrona BoIS såväl som i Italien där ha spelade för Salernitana & Napoli. Han har representerat Sverige i alla landslag från pojklandslaget hela vägen upp till A-landslaget och dessutom spelat i Champions League och UEFA-Cupen.

Kalle testade CrossFit 2016 och fastnade direkt för sporten och tävlar i Masters 40+ sedan något år tillbaka. Med en mångårig bakgrund som personlig tränare och grupptränings-instruktör var det ett naturligt steg att även utbilda sig till CrossFit Coach.

UEFA BAS utbildning
Lic. Personlig Tränare - SAFE
Löpcoach - SAFE
Gymnastics Coach - SAFE
CrossFit Level 2

kalle@vagnhallencrossfit.se

 
Laddar...