Nybörjarkurs

Välkommen på våra nybörjarkurser i CrossFit

Under nybörjarkursen visar vi dig inte bara hur effektiv den här träningsformen är, utan också den bakomliggande tekniken för olika rörelser och lyft. Utöver det visar vi dig att det är kul att träna och du får träffa många nya träningskompisar! Vi kräver INGA förkunskaper, bara suget att komma igång!

Kursen pågår under två veckor och 4 obligatoriska tillfällen. Vi går noggrant igenom styrketräningens basövningar, tyngdlyftnings-momenten, grunden för gymnastik och användandet av övriga redskap så som kettlebells, roddmaskiner, medicinbollar och hopprep. Passen leds av olika coacher och innefattar de tekniska grunderna i dom återkommande övningarna, lite hur vi tänker kring träning och kost, rörlighetstips och trix samt ger dig en känsla om hur dom "vanliga" CrossFit-passen går till hos oss. 

Efter avslutad kurs är du redo att boka in dig på något av våra ordinarie pass, där någon av våra duktiga coacher tar hand om och hjälper dig så du kan fokusera fullt ut på din träning.

Vad väntar du på? Boka din plats nu!


BOKNING & BETALNING

När du anmält dig via formuläret nedan får du en bokningsbekräftelse med betalningsanvisningar till den e-postadress du angivit. OBS! Det är först efter att betalningen är mottagen hos oss som du säkrar din plats på kursen.

PRIS: 795:-
*Betalas in på bankgiro: 156-2800 (ange ditt namn i meddelanderutan)
*Betald kurs återbetalas ej.

KICKBACK ERBJUDANDE efter avslutad kurs! (Gäller endast våra grupp-onramps) 

2 FRIA MÅNADER - vid köp av årskort inom 1 vecka efter avslutad kurs. 14 månaders medlemskap för priset av 12 månader. (Jämförspris 678kr i månaden)
1 FRI MÅNAD - vid köp av halvårskort inom 1 vecka efter avslutad kurs. 7 månaders medlemskap för priset av 6 månader. (Jämförspris 728kr i månaden)

 


On-Ramp nybörjarkurs i CrossFit

 


PRIVAT ON-RAMP
Om du hellre vill gå en nybörjarkurs privat tillsammans med en tränare erbjuder vi givetvis denna möjligheten också. Dessa kurser fördelas på två tillfällen och här har man möjligheten att tillsammans med sin coach bestämma dagar och tider som passar.

Pris: 1495 kr 

DUO-Pris: 1100 kr/person (2-4 personer) 

Välj detta alternativ när du fyller i formuläret så blir du kontaktad av oss för tidsbokning.

INGA KURSER ÖVER SOMMAREN * Fullbokad

Vi KÖR IGÅNG MED GRUPP-ONRAMPS I MITTEN AV AUGUSTI IGEN. TILLS DESS HÄNVISAR VI ALLA SOM VILL BÖRJA TRÄNA ATT KONTAKTA OSS FÖR PRIVAT ONRAMP


BOKNING / INTRESSEANMÄLAN
 
Välj alternativ *


OBS! Anmälan är bindande. Ingen återbetalning sker för betald kurs.
Laddar...