Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer om personuppgifter och cookies

Nybörjarkurs Onramp


För tillfället kör vi inga fler nybörjarkurser på grund av rådande Corona-situation. Skriv till oss på info@vagnhallencrossfit.se ifall du har några frågor. 

 


Ingen tidigare erfarenhet av CrossFit? Gå då vår nybörjarkurs innan du tecknar medlemskap!

ALTERNATIV 1: GRUPP ONRAMP

Detta är för dig som är nybörjare inom CrossFit, skivstång, kettlebell, gymnastik och/eller träning i största allmänhet där inga förkunskaper krävs.

Under 4 obligatoriska tillfällen introducerar vi dig till grunderna i CrossFit, så att du på ett tryggt och säkert sätt ska kunna vara med och utvecklas på våra klasser.
Varje tillfälle är mellan 75-90 minuter och leds alltid av minst 2 erfarna coacher.

Efter avslutad kurs ingår dessutom 2 gratis prova-på-pass som man bokar själv efter vårt ordinarie schema.

PRIS: 995:- *

*Skulle man missa ett pass pga sjukdom eller liknande tas detta igen via ett separat bokat PT-pass (850:-/timme) för att kursen skall ses som avklarad. Detta är för att säkerställa kvaliteten så att fortsatt träning kan genomföras på bästa möjliga sätt.

Inga förkunskaper krävs.

Vad tycker tidigare deltagare?

"Tycker att on rampen var grymt bra! Jag gillar särskilt prestigelösheten som kanske är särskilt viktig när man som jag börjar från NOLL med obefintligt flås o otränad muskulatur. Men snart så ☝" - Emma, 2019

"Jag fick ett fint bemötande på mitt första pass, bra och inspirerande coacher & trevliga medlemmar. Mycket bra och lärorik on-ramp-kurs!- Love, 2019

 


ALTERNATIV 2: PRIVAT ON-RAMP

(Tillgängliga tider: Vardagar 07-12 & 13-16. Maila först vid andra önskemål)

Detta är för dig/er som är nybörjare inom CrossFit, skivstång, kettlebell, gymnastik och/eller träning i största allmänhet och vill komma igång snabbare och inte orkar eller vill vänta på nästa grupp-onramp

Under 2 obligatoriska tillfällen lotsar vi dig/er genom våra grunder så att du/ni ska kunna deltaga på våra pass på ett säkert sätt för att kunna fortsätta utvecklas!
Varje tillfälle är mellan 75-90 minuter och leds alltid av en välerfaren coach

Efter avslutad kurs ingår 2 gratis prova-på-pass som man bokar själv efter vårt ordinarie schema.

PRIS

  • 1495:- PRIVAT 
  • 1200:-/person PRIVAT DUO (grupp om 2-4 pers)
Inga förkunskaper krävs.
Laddar...