Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer om personuppgifter och cookies
Nyhet

Vagnhallen CrossFit utnämnt till "Årets Box" 2017

Norra Europas största mässa för träning och hälsa - Fitnessfestivalen är över. Under lördagskvällen anordnades som alltid, träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan Guldhjärtat på Berns salonger i Stockholm.

Där visade det sig att Vagnhallen CrossFit lyckades gå hela vägen och ta hem utmärkelsen "ÅRETS BOX" bland ett mycket tufft finalfält. Vi ska vara fortsatt ödmjuka och ständigt försöka förbättra allt vi kan.

Vi delar detta pris med alla våra fantastiska coacher och medlemmar - TACK!

  

Motiveringen löd: "Att vara störst är inte alltid detsamma som att vara bäst. Medlemmarna beskriver anläggningen, som är stadens största, som proffsig, generös, seriös och välkomnande. Här är det högt i tak. Och då syftar vi inte bara på de sju meter som hallen har. En lokal som håller högsta standard vad det gäller miljö, utrustning och utrymme. Stommen är ett instruktörsteam som även dem håller en hög klass, med kombinationen imponerande atleter och duktiga pedagoger. Ledorden här är gemenskap och värme, där alla känner sig välkomna och värdefulla, oavsett storlek, nivå eller vem man är."

Laddar...